Oplossingen

 • Hotel Televisie
  Wij verzorgen volledige hotel televisie installaties, van een standaard kanalenpakket tot een uitgebreid systeem met onder andere een persoonlijke welkomstboodschap, narrowcasting, content verhuur en IP-TV. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen u daar op alle vlakken bij adviseren en vervolgens een passende installatie in uw hotel installeren.

 • Wireless netwerk
  Het draadloos netwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken in uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat installeren van passende WiFi netwerken, welke uitermate geschikt zijn voor uw organisatie en welke passen binnen uw budget.

 • Beheer
  Het beheer van uw systeem neemt vaak een hoop kostbare tijd in beslag. Lomica ontneemt u deze zorgen en biedt onder andere zakelijke abonnementen van diverse providers aan voor uw televisiesysteem. Daarbij zorgen wij er ook voor dat uw systeem gewoon blijft werken zonder dat u steeds aanpassingen aan de hard- en software moet doen. Ook is het mogelijk een serviceplan op maat af te nemen voor uw WiFinetwerk, televisiesysteem en/of beeldbeheer doormiddel van online monitoring en service op locatie door heel Europa.

 • Bedrijfsmatige audio/visuele oplossingen
  Ook in kantoren, bedrijfshallen, winkels en beursgebouwen zijn wij actief met het realiseren van onder andere audio, en  intercomsystemen, narrowcasting, WiFi, monitoren en videowalls.

 • Instore solutions
  Lomica houdt zicht hier onder andere bezig met het beeldbeheer van schermen. Het is van belang dat het maximale beeld, welke de schermen kunnen verwerken, ook daadwerkelijk op de juiste manier aangeleverd wordt.  

 • Custom installaties
  Door onze bedrijfsmatige kennis met de professionele oplossingen en kennis van de nieuwste producten uit de particuliere markt zijn wij in staat de meest ultieme installaties met de meest gebruiksvriendelijke eigenschappen te realiseren. Onze ervaring is dat deze mix aan kennis perfect is om het juiste te adviseren en te installeren. Mede door deze kennis is Lomica in staat geweest om al eerste bedrijf in Nederland een 100 inch ultra HD televisie bij een particulier te installeren en heeft het in 2016 als eerste bedrijf in Europa een dubbelzijdige Oled televisie bij een particulier in de woonkamer geïnstalleerd. 
  Kortom, als u iets speciaals of bijzonders in huis wil, dan is niets te gek voor Lomica Media Systems.